Documenten afdrukken

Enkele documenten op onze website, zoals de product-gegevensbladen, bieden wij aan in de vorm van PDF-bestanden (PDF is het zogeheten Portable Document Format van de firma Adobe). Om deze documenten te bekijken of af te drukken, hebt u het programma Adobe® Acrobat® Reader® nodig. Dit kunt u hier gratis downloaden:

Afdrukken binnen de website:

Binnen de website zelf kunt u afdrukken met behulp van de afdrukfunctie die in de browser zit ingebouwd. Bij ‘Internet Explorer’ van Microsoft of ‘Mozilla Firefox’ vindt u deze functie onder het menu ‘Bestand’ en daarbinnen ‘Afdrukken’. U kunt ook het contextmenu oproepen met de rechtermuisknop. (Dit laatste is alleen mogelijk op een pc, niet op een Mac.) Bij andere browsers vindt u hierover aanwijzingen in de documentatie bij de software.

">

Documenten afdrukken

Documenten afdrukken

Enkele documenten op onze website, zoals de product-gegevensbladen, bieden wij aan in de vorm van PDF-bestanden (PDF is het zogeheten Portable Document Format van de firma Adobe). Om deze documenten te bekijken of af te drukken, hebt u het programma Adobe® Acrobat® Reader® nodig. Dit kunt u hier gratis downloaden:

Afdrukken binnen de website:

Binnen de website zelf kunt u afdrukken met behulp van de afdrukfunctie die in de browser zit ingebouwd. Bij ‘Internet Explorer’ van Microsoft of ‘Mozilla Firefox’ vindt u deze functie onder het menu ‘Bestand’ en daarbinnen ‘Afdrukken’. U kunt ook het contextmenu oproepen met de rechtermuisknop. (Dit laatste is alleen mogelijk op een pc, niet op een Mac.) Bij andere browsers vindt u hierover aanwijzingen in de documentatie bij de software.

Lettergrootte